Port Angeles Home – At the rear of the house the roof

At the rear of the house, the roof protrudes over a niche on the floor and creates a covered terrace with integrated seating for year-round outdoor living – an important element in the couple’s wish list. The light lines are still inside, but the modern atmosphere is relaxed through the use of visible wood in the ceilings, the wooden panels of the windows, the stone accents and the dark bronze lamps. For the owners, the volume reached by Estes with its spectacular roof slopes was indispensable to create ceilings from 16 to 18 feet in the large rooms and guest rooms. When the empty nests with a more economical prefabricated plan arrived at Estes, the client’s internal architect developed a similar contemporary style, but simplified the design to improve efficiency. A two-storey stone wall behind the wood-burning stove, double-height windows and crossbars enhance the appearance and contribute to an open and airy interior design. A wish list that the owners did not want to sacrifice was personalized kitchen cabinets with a vertical tree that is warm and rich but modern. This iframe contains the logic needed to process Ajax-based gravitational forms. In the main bathroom, it saved even more space by combining a shower and a bathroom in a single room with large porcelain tiles measuring 20 x 20 cm. Prior to construction, a sophisticated drainage plan and particularly careful excavation of the garage entrance were required for excess groundwater and stagnant water. In the case of this house in Port Angeles the Estes Builders helped to make the couple’s dreams more practical. In order to create variations on the façade without spending money on masonry, Estes’ team mixes asbestos cement with 7″ and 4″ exhibitions. A large window flooding the room with light gives the impression of a natural, wooded indoor climate. They also adapted the floor and added a height to the access area to adapt the floor. A single laminated wooden beam visible along the roofline gives the warm tones of the house a touch of texture and a wink of an eye. A visible pantry with integrated open shelves enhances the appearance.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *